Fri fragt
1-3 dage
E-mærket
sikker webshop
Prismatch
vi matcher prisen

Velkommen til SIE-Hunting Magasinet om jagt og jagtudstyr

oprettet d. under Magasinet og holdet bag

 Velkommen til SIE-Hunting Magasinet om jagt og jagtudstyr
Velkommen til SIE-Hunting Magasinet om jagt og jagtudstyr.

Vi modtager dagligt henvendelser fra frustrerede jægere og naturinteresserede, der søger information om udstyr af den ene eller anden art. Vi har derfor besluttet, at det skal være nemmere at få omfattende, professionel og gratis vejledning på nettet, så du får det bedste resultat, ligegyldigt om du handler hos os eller andre steder.

For at skabe den bedste platform har vi arbejdet længe på at få et magasin på benene. Magasinet kommer til at indeholde en masse guides til jagt og udstyr sammensat af vores produktspecialister – ganske gratis. Bloggen giver os mulighed for at lægge mere omfattende kvalitetsmateriale op i et overskueligt format, der er nemt at navigere i.

Udover guides kommer bloggen også til at indeholde beretninger fra jagt, sjove indslag, spændende produktnyheder og nye tiltag vi får hos SIE-Hunting.com. Ydermere vil bloggen også være en god kanal for direkte kontakt som giver mulighed for at alle kan deltage i debatten og komme med inputs.

Har du emner du kunne tænke dig at vi tager op, så send os gerne en meddelelse vi kontaktsiden eller læg en kommentar enten her eller på vores Facebook side. Vi bestræber os på, at materialet skal være så relevant som muligt, derfor vil det være til stor hjælp for os, at høre hvilke emner du interesserer dig for!

Ideen med magasinet er også, at det skal fungere som et forum, hvor folk kan dele deres erfaringer og holdninger. Vi opfordrer til at du deltager i debatten, og derved er med til at gøre os alle klogere.

Har du ikke allerede gjort det, er det nemt at holde dig opdateret, ved at abonnere på magasinets nyhedsbrev.

Nyhedsbrev


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Besøg vores butik i Langeskov - Vi har åbent Man-Fre 10-17:30 Lørdag 10-14