Nye mærker og produkter i shoppen

oprettet d. under Produktnyheder

Nye mærker på shoppen

Vi har fyldt webshoppen op med helt nye mærker, som ikke tidligere har været en del af shoppen!

Flere af vores eksisterende mærker er desuden blevet opdateret med nye spændende produkter.

Vi har derfor nu det fulde produktkatalog for en lang række mærker!
Læs om mærkerne nedenfor eller gå på opdagelse i de nye produkter på webshoppen: www.sie-hunting.com

 

Vortex Optics – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Vortex Optics produkter bliver designet i Wisconsin i USA og sælges både i USA, Europa, Canada, Afrika, Asien og Australien. Deres kikkertserier har vundet en lang række priser – specielt Viper-serien er ekstremt anerkendt blandt eksperter i hele verden og serien er flere gange blevet kåret som årets kikkert i USA.

Du får 30 års garanti på samtlige kikkerter fra Vortex Optics!

 

Hawke Optics – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Hawke Optics er et japansk optikfirma, som er blevet ekstremt populært på grund af kikkerternes høje kvalitet og lave pris. Kikkerterne er blandt andet meget populære hos jægere.

Hawke Optics producerer både riffelkikkerter, håndkikkerter, udsigtskikkerter samt andet udstyr.

Lige meget hvilket Hawke produkt du vælger er du garanteret et kvalitetsprodukt. Det siger noget om Hawke Optics tillid til produkternes kvalitet, at alle Hawke produkter leveres med 30 års garanti!

 

Yukon Advanced Optics – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Yukon Advanced Optics er en af verdens førende producenter indenfor natkikkerter, nattesyn samt almindelige håndkikkerter.

Mange anser Yukon Advanced Optics, som den førende producent inden for optik.

 

Welter Optics – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Welter Optics producerer enestående optikker, som ligger blandt de bedste i verden! Deres kikkerter indeholder en simpel og sikker betjening, som i kombination med den fantastiske mekanik er blevet en favorit blandt mange. Welter Optics kikkerter leverer optimal billedkvalitet og imponerende lysstyrke. Selv når regnen står ned eller tågen nedsætter sigtbarheden, gør Welter-teknologien at der skabes et brugbart sigtebillede. Dette er blandt andet grunden til, at kikkerterne fra Welter Optics er populære blandt jægere.

 

Spencer Optics – Nyt mærke i webshoppen!

Spencer Optics er kendt for at producere kvalitetskikkerter til konkurrencedygtige priser. Igen er der tale om en producent, som laver fremragende jagtkikkerter, da mange af deres kikkerter er vandtætte, tågetætte og ekstremt holdbare!

 

Vixen - Nye produkter tilføjet i webshoppen

Vixen Optics er et japansk firma, som siden 1949 har været kendt for at producere kvalitetskikkerter. Dette er grunden til at Vixen Optics er populære over hele verden.

Vixen Optics laver mange forskellige produkter inden for optikker blandt andet teleskoper til astronomiske observationer, sigtekikkerter og håndkikkerter.

 

Bresser – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Bresser er grundlagt i 1957 i Tyskland og er i dag en af de førende kikkertleverandører i verden!

Med en kikkert fra Bresser får du høj kvalitet med flot design for en lav pris.

 

Helios –Nyt mærke i webshoppen!

Helios har over 60 års erfaring inden for optikker. Firmaet er specialister i præcision og er kendte for at producere kvalitetsprodukter. Helios producerer mange forskellige typer kikkerter, alle udført i kvalitetsmaterialer.

 

Jaeger – Nyt mærke i webshoppen!

Jaeger er en af de førende producenter inden for riffelsigter. Riffelsigterne indeholder en optimal optisk kvalitet og er forsynet med 30mm fully-multicoatet linser.

Monotuben er støbt i ét enkelt stykke, hvilket betyder at riffelsigtet er 25% stærkere og mere stabilt end tilsvarende riffelsigter. Riffelsigterne er 100% vandtætte og har høj optisk kvalitet.

 

NexTorch Lygter – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Nextorch producerer kvalitetslygter til lave priser. NexTorch producerer blandt andet lygter til jægere, brandmænd og politifolk – faktisk bruger det kinesiske politi udelukkende NexTorch lygter.

Lygterne er ergonomiske, brugervenlige og indeholder avanceret teknologi, som giver en høj ydeevne.

NexTorch laver både almindelige lommelygter og lygter, som kan monteres på rifler.

 

Viewlux – Nye produkter tilføjet i webshoppen

Viewlux er kendt for at lave kvalitetskikkerter til en overkommelig pris. Det er især håndkikkerter, som Viewlux har specialiseret sig i. Er du et udemenneske, som tilbringer meget tid i naturen er en Viewlux kikkert et godt valg. Kikkerterne fås i mange forskellige varianter og er ofte vandtætte.

Med en kikkert fra Viewlux er du sikret høj kvalitet.

 

Fujinon – Nyt mærke i webshoppen!

Fujinon laver blandt andet kikkertlinser i fantastisk kvalitet! Dette er grunden til, at firmaet er enormt anerkendt over hele verden!

Fujinon var pionerer inden for brug af EBC belægning, som øger transmissionen af lys.

Alle kikkerter fra Fujinon har miljøvenligt glas og er desuden alle 100% vandtætte!

 

Adler – Nyt mærke i webshoppen!

Adler producerer fremragende kikkerter i virkelig god kvalitet. Kikkerterne fra Adler har høj lystransmission og giver flotte, veldefinerede billeder! De fleste af Adlers kikkerter er både vand- og dugtætte og er derfor velegnede til brug i fugtige miljøer.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Besøg vores butik i Langeskov - Vi har åbent Man-Fre 10-17:30 Lørdag 10-14