Mød holdet bag SIE-Hunting

oprettet d. under Magasinet og holdet bag

 Mød holdet bag SIE-Hunting

Holdet bag Sie-Hunting

SIE-Hunting.com er en hurtigt voksende familie virksomhed, der stiftedes i 2007 af Daniel Jensen. Jan Jensen blev medejer i slutningen af 2008. Daniel og Jan ønsker at bygge en forretning, hvor man udelukkende anbefaler kunderne det bedste udstyr til prisen – og ikke udstyret med den bedste avance. Begge jægere tror på at godt udstyr kan gøre oplevelsen i naturen meget bedre.

Det startede ud som en virksomhed, der producerede og solgte kikkerter af høj kvalitet hovedsageligt til jagt. Kikkerterne er stadig en stor del af SIE-Hunting, og forretningen er sidenhen udvidet til at indeholde alt i jagtudstyr. I skrivende stund er vi i alt 7 medarbejdere hos SIE-Hunting.com. 5 af os sidder på kontor i København og 2 sidder på kontor i Ringe, hvor vores showroom og lager samtidig er placeret. SIE-Hunting har i skrivende stund forhandling af over 250 mærker. Læs mere og mød holdet bag SIE-Hunting herunder.

Afdelingen i Ringe

Jans Jensen SIE-Hunting
Jan Jensen

Jan er den ene halvdel af den dynamiske duo, du får i røret, når du ringer til vores kundeservice. Han arbejder sammen med Peter i lokalerne i Ringe. Jan blev medejer af SIE-Hunting i slutningen af 2008. Jans søn, Daniel Jensen, startede forretning i 2007.

Jan har gået på jagt siden han var dreng og er derudover uddannet hos Danmarks Jægerforbund som flugtskydningsinstruktør. Han jævnligt dommer til flugtskydningskonkurrencer og uddannet som riffelinstruktør. Jan har med sine års erfaring som jæger, konkurrenceskytte og ikke mindst arbejde med SIE-Hunting opbygget en kæmpe viden om alt der har med jagtudstyr at gøre.

 

 

Afdelingen i København

Daniel Jensen SIE-Hunting

Daniel Jensen

Til dagligt er Daniel direktør af SIE-Hunting.com.

Daniel grundlagde SIE-Group i 2007, som importerede varer fra østen. Daniel begyndte at importere kikkerter, da han fandt at kvaliteten på markedet var for dårligt til prisen. Sidenhen startede han SIE-Hunting.com, som i dag forhandler mere end 250 mærker. Han brænder inderligt for e-handel og tror på at jagtbranchen har brug for bedre og hurtigere service. Han er træt af butikker der anbefaler udstyr som ikke er det bedste til prisen, men det med den bedste avance på. Siden den spæde begyndelse har SIE-Hunting.com været Daniels hjerteblod. Daniel er selv ivrig jæger, både i Danmark og udenfor landets grænser. Hans rødder findes i Ringe på Fyn, hvor Daniel er født og opvokset.

 

 

 

Jeppe-Theil-Mogensen-SIE-Hunting

Jeppe Theil Mogensen

Jeppe er sammen med Anton en af de sidst tilkomne hos SIE-Hunting. Det vil som regel være Jeppe du snakker med, når du skriver her på bloggen, på vores Facebook-side eller en af de andre sociale medier. Han er naturentusiast og brænder for alt der har med jagt at gøre. Jeppe har tidligere arbejdet på JægernesMagasin sammen med Nikolaj Brandt. Jeppe er vores fantastiske skribent her på vores online magasin. Han står for at gøre den viden vores produktspecialister har frit tilgængelig i form af guides og indlæg her på magasinet.

 

 

 

 


Kommentar(er) 1

  • Lars Kanneworff
    Lars Kanneworff

    Hej Hvad sker der med levering af ordre 44907 Pulsar F135. Jeg har ventet ret længe og fik at vide før jul at jeg stod næst på listen når I fik vare efter jul.

    Svar

Skriv din kommentar

Besøg vores butik i Langeskov - Vi har åbent Man-Fre 10-17:30 Lørdag 10-14